måndag 11 maj 2009

En vecka har gått i det nya landet

En vecka har rusat iväg och allt är fortfarande nytt fast känns som om vi varit här i en evighet. Nätet i huset är tyvärr segt och vi måste fixa det på nåt vis, så nu sitter jag på Ballards nya jättefina bibiliotek och skriver. Sak hämta upp Vigdis nere vid Market down town så ska vi shoppa lite mat och grejer för i kväll kommer Annar, Vibeke og Jenni på besök i en vecka.

Vi var i Ellensburg hos släkten i helgen, kul men lite påfrestande för stackars Vigdis tror jag, en jävla massa Hambergare, Widens och Larssons kan få vem som helst att bli lite sliten. Mor-mor börjar bli gammal men hon glimtade till ibland efter en drink, hon är fantastisk.


5 kommentarer:

  1. Hej på er! Ni verkar ha det bra. Men vad är det för nät ni håller på med - och varför? Är det sant att äpplena är stora som badbollar däröver, och hönsen är stora som hästar? Känn ingen stress över att komma hem för att kolla på Bajen. Dom håller nätt och jämt div 1 norra-klass just nu. xx johan

    SvaraRadera
  2. Hallå Jonas och Vigdis
    Kul att höra från er - självklart kommer jag att följa er blogg. Man känner historiens vingslag när man läser om era äventyr i Det nya landet. Väntar med spänning på lite bilder också.

    Ha det gott
    Ingo

    SvaraRadera
  3. Kjære begge to

    Så fint at dere er vel fremme og i gang med USA-livet!
    Her en en liste redaksjonen i Oslo krever at dere snarest går i gang med (da vi jo er forhindret selv pga slavelivet):

    • drikker dere fulle på margaritas på El Camino
    • har grillkveld med lokalbefolkningen på Alki beach
    • støtter de skandinaviske butikkene ved kun å kjøpe Nora Jordbærsyltetøy og Kalles Kaviar
    • mater de feite “ekornene” i parken
    Og husk: just say no to lutefisk!

    Klem, Kristin & gutta

    SvaraRadera
  4. Tjena Kompis!

    Vil bare si at livet her i Oslo er fantastisk om dagen!!! Vi ler oss skakke av alle dere som reiser verden rundt for å finne mening...
    når alt et menneske kan begjære finnes her hjemme...under regntunge skyer, og i streng askese. Å feie verden rundt med en Paraplydrink i hver hånd er kun forakt for det som virkelig betyr noe...det som virkelig klarner blikket, åpner sinnet, og gir styrke til kropp&sjel - det harde arbeid!!!
    Den rene dedikasjonen til "slitet" min venn, er din eneste vei til frelse!!!

    Så her sitter vi på jobb og ler, vel vitende om at det er vi som lever livet fullt ut og nyter dagene til solen triller ned bak betongfasadene. Hipp Hurra!!!

    Hils Padleåra fra Manglerud, som vel også er fremme i Syndens Ormebol - Seattle

    Varme hilsener
    Anders

    SvaraRadera
  5. Hej alla, jag tackar ödmjukast för alla kommentarer, goda råd och uppmaningar, samt intresse för den ursäkt till liv som jag förer. Jag fattar inte hur man lägger upp bilder men det kommer snart. Till Kristin vill jag säga att uppmaningarna skall följas, men vi har fullt upp med att mata vaskebjörnarna så Snipp og Snapp får klare seg själva.

    SvaraRadera