onsdag 13 maj 2009

Bjørglis har landat

I måndags kom då familjen Bjørgli till Seattle, pappa Annar startade sin USA-besök med att köra vilse på flygplatsen och hamna på en parkeringsplats istället för på freewayen. Detta förklarade han, med det nu legendariska, " Hello, we shouldn´t be here", till en milt överseende parkeringsdam som hjälpte honom in med biljetten i automaten och iväg for vi. 

Annars har det regnat en hel del, ekstremt sen vår tydligen. Jag och Vigdis var och hälsade på familjen i Ellensburg, kanske har jag redan berättat det? Vi har äntligen fått fart på internetet i huset tack och lov så nu blir det nog lite mer oppdatering här. Vigdis såg en sälunge från köksfönstret i morse, så det är lite av ett djurliv här runt huset, tvättbjörnar, örnar och sälar.

Nu ska vi se om det går att ladda upp bilder här!


2 kommentarer:

  1. Tenk at dere har et ekte uteliggardjur rett utenfor vinduet, ja det er jo autentisk amerikansk storbyliv!

    Her i gamlelandet er det full ståhei på grunn av 17. mai. Vi kjøper bunadsko til råbillige kr 999,-, står i polkø og sloss i butikken om den siste basilikumplanten. Sjarmerende og veldig patriotisk.
    Antar at dere nå er høye på vodka, røkelaks og spekeskinke, og at Vigdis har karret til seg plassen som Ballards egen May 17th Princess :-) Hils the Bjørglis, klem fra Kristin

    SvaraRadera
  2. Jo man kan ju säga att 17 mai här var hmm ... annerledes, inte sämre bara konstigt.

    J

    SvaraRadera