söndag 7 juni 2009

Bandon Oregon

Sitter på Loons Cafe i Brandon, en liten kustby långt ner på Oregonkusten. Vi har bilat i tre dagar längs en fantastisk kust, tyvärr har det regnat och varit dimmigt nästan hela tiden. Första två nätterna tältade vi, i spöregn och blåst, inatt sov vi på Motel, dusch, säng, bra grejer. 

Nu ska vi vidare ner till Redwoodsarna i norra Californien, det blir kul, men först: dinosaurpark med betongdinosar från 50 talet, jabba! 

Jabba, jabbba ja... Oregonkysten er helt fantastisk! Strand, strand og mer strand. Vakkert! Man vil stoppe der og her og nesten overalt. Været har ikke vist seg fra sin beste side, dessverre. Mye tåke og regn. Campinglivet var ikke like herlig da nei... Men vår første overnatting var sør for Long Beach - Cape Disapointment. Der lå vi og sov mens vaskebjørnene tråkket rundt teltet og lette etter mat. Vi hadde dessverre (eller heldigvis) ikke noe å "gi" dem, men våre campingnaboer derimot fikk flere til bords enn de hadde regnet med. 
Vår andre overnatting var ute ved Cape Lookout. Fantastisk strand (ja, enda en), og finfin campingplass. Men veeery windy og rainy. Så det var nyyydelig med motel, laaang dusj og rene hvite laken i natt. Og nå, further south! Og sol pleeease :)

3 kommentarer:

  1. Kjempekult at du har fått deg fast plass i park for betongdinosaurer fra femtitallet - det var godt å høre for de av oss som har vært litt, ja hva skal jeg si ... bekymret for deg. Ellers startet jeg endelig padlesesongen igår i Nidelva, flott start (selv om jeg kjente "Melgård/Larsson pre-padling syndrome" PRESSE på før jeg satte meg i båten). Til helga blir det Sjoa - ditt skinnmagre neoprenkledde nærvær vil bli savnet!

    SvaraRadera
  2. Åh så trist med uggent vær, det et er jo egentlig så nydelig nedover oregonkysten ... Ja, ja, skyld på japanerne (japaner, japaner, över allt japaner) som sender uværet over "sundet". For å plage dere kan jeg nevne at livet på Nesodden har vært nydelig, inkludert en langhelg med +27°C.

    Kos dere i California, gleder meg til å se dino-foto!

    SvaraRadera
  3. Kjære Ole Morten, som vi säger här i US, med vänner som dig behöver man inga brudar. Priset på voksenbleier är väldigt bra här ska jag bunkra, jag menar vi ska ju padle Urula sammen i höst?


    Kristin Nesis låter skönt, vi fick bedre væder etter vart, och Calif var vackert, inte det California som man ser i filmer utan ett vilt och vackert Calif.

    Se katten på bilden, Californiakatt.

    J

    SvaraRadera