måndag 15 juni 2009

Åter en galen familjesamling











Det skönaste med att träffa familjen här i USA är vetskapen om att man inte är ensam galning. Vi drog över bergen på lördagen för en familjeträff på Sunland, för er som inte har varit där så är det ett slags sommarstugeområde vid Columbia River, ja på ett amerikanks vis såklart antingen stora fula hus, eller trailers. Och allt som har en motor och kan gå på land, i vattnet, eller i luften finns här, och det är väldigt vackert. 

Så det var hänga ut och snacka skit med släkten, dricka bira och vodka tonic, min kära kusin Scott klarade att se ut som en gay Burt Reynolds (www.burtreynolds.com) och en gaypolis på mindre än 24 timmar, en mycket vacker syn. Vi är inte blodssläkt bara så det är sagt, märkligt nog delar vi inget dna. Och det är inget fel på gays, bara så det är sagt. (fan man är ju på nätet)

Scott tog oss ut på en båttur på söndag förmiddag, jag slutar aldrig att fascineras över Columbia River, känns som om man har landat på en annan planet.


Ikväll har vi varit och käkat pizza med våra grannar/hyresvärdar André och Beverly på deras andra hem, en gammal passagerarfärja helt byggd i trä och tre etager hög. den ligger i Lake Union med fantastisk utsikt över Aurora Bridge och skylinen norrifrån över down town Seattle. Efteråt var det bira på ett mikrobryggeri. Jävligt trevlig kväll rätt och slätt. 

Bård, känner du till ett cykelmärke som heter Sling Shot, otrolig cool mountain bike.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar